Blog

1 jaar Acrealife, wat het bloggen mij heeft gegeven

1-jaar-acrealife

Hiep Hiep Hoera, vandaag is mijn blog 1 jaar.

Oké eigenlijk bestaat mijn blog iets langer, maar vandaag is het precies 1 jaar geleden dat ik mijn eerste artikel schreef voor Acrealife. En wat was het een jaartje. Ik heb zowel online als offline fantastische nieuwe mensen mogen ontmoeten. Ik heb op twee verschillende beurzen mogen staan. Ik heb mezelf leren kennen. Ik ben op zoveel vlakken gegroeid. En dan vergeet ik bijna het allerleukste, namelijk jullie!! De super lieve comments en berichtjes die jullie schrijven. Vandaag wil ik daarom vertellen hoe Acrealife is ontstaan en stil staan bij het afgelopen jaar. 

20150818_140559

Hoe ik begon met bloggen

Voor Acrealife heb ik twee blogs gehad. Mijn eerste blog hete allsweetbeauty. Een blog die ik ooit gestart ben op de middelbare school, nu ongeveer 5/6 jaar geleden. Mijn eerste blog ging voornamelijk over nail art en beauty.  Ik schreef hier heel af en toe een artikel op maar deed er eigenlijk vrij weinig mee. Na een korte tijd stopte ik hier ook mee, toch bleef het idee van een blog altijd wel in mijn hoofd zitten.

Diy moederdag kaart met scheerschuim 1.5

Voorloper Acrealife

Totdat ik anderhalf jaar geleden thuis zat en iets zocht om mijn tijd mee te vullen. Ik startte mijn tweede blog Abloomingwallflower. Geen idee waar die naam vandaan kwam, maar dit is eigenlijk de voorloper geweest van wat nu Acrealife is. Ik begon het in eerste instantie om van me af te schrijven. Echter ontdekte ik in die tijd ook mijn creativiteit weer terug en begon daardoor meer creatieve artikelen te schrijven. my life in pictures Feb1.4

Hé maar jou artikelen zijn ouder dan 1 jaar

Toen we vervolgens begin vorig jaar verhuisden, besloot ik dat het tijd was om ook mijn blog te verhuizen naar een nieuwe meer passende naam. Ik wou graag een creatieve lifestyle blog en daarom verzon ik de naam Acrealife. Ik zette mijn oude artikelen van Abloomingwallflower over op mijn nieuwe blog en begon op 1 februari met een nieuwe start. En dit is eigenlijk hoe bij mij het bloggen is begonnen en waarom er oudere artikelen op mijn blog terug te vinden zijn.

paperpassion-beurs-2016-1-1

Terugkijkend naar een jaar Acrealife

Nu zijn we dus alweer een jaar verder en kan ik mijn een leven zonder bloggen bijna niet meer voorstellen. Ook heeft mijn blog mij in het afgelopen jaar heel veel leuke dingen gebracht. Zowel op persoonlijk, creatief en blog gebied ben ik gegroeid. Zo ben ik langzaam mijn sociale fobie aan het overwinnen. Leer ik op creatief gebied steeds meer nieuwe dingen en zie ik mijn bezoekers aantallen langzaam groeien. Ook heb ik met mijn blog fantastische dingen mogen doen en heb ik super veel leuke mensen ontmoet. Zo heb ik op twee creatieve beurzen gestaan, waarbij ik bij de laatste zelfs make en takes heb mogen geven. Heb ik super leuke bloggers en vloggers mogen ontmoeten.

Favorieten Mei 1.1

Het allerleukste ben jij!!

Maar het allerleukste aan dit jaar vind ik wel jullie, mijn bezoekers. Het is zo leuk wanneer je een leuke comment of lief berichtje krijgt onder je artikel! Je ziet mensen terugkomen. Je ziet dat mensen geïnspireerd worden van wat je doet. En dat is toch wel het leukste van het bloggen, het kunnen delen van je passie.gift

Meedoen met de winactie!!

Omdat er op dit moment al een hele leuke winactie op mijn blog loopt heb ik besloten niet nog een winactie te geven. Doe je nog niet mee aan de nieuwsbrief winactie? Schrijf je dan nu in door een mailtje te sturen naar readwatchmake@outlook.com. Je ontvangt dan 4 leuke nieuwsbrieven van mij samen met Buttydaantje. En kan dan meedoen met de winactie!!

Picture of Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account