Blog

Wishlist Creaweekend Hardenberg

Mijn wishlist

Zoals wel duidelijk is houd ik van creatief bezig zijn. Wanneer er bij mij in de buurt dan een creatieve beurs wordt georganiseerd kan ik niet anders dan er een kijkje nemen. Vooral omdat ik heel erg benieuwd ben naar enkele producten. Vandaag deel ik met jullie een lijstje vol met producten die graag wil gaan bekijken bij creaweekend hardenberg aankomend weekend.

wishlist

Waarom deze producten

Zoals je ziet ben ik vooral heel erg nieuwsgierig naar verschillende mediums. Juist omdat ik het leuk vind om verschillende dingen te doen ben ik altijd op zoek naar leuke materialen die veelzijdig te gebruiken zijn. Materialen die ik dus zowel kan gebruiken bij het maken van kaarten maar ook met het maken van tekeningen bijvoorbeeld.

Gaan jullie wel eens naar dit soort beurzen? En waar zoek jij dan naar?

Foto van Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account