Blog

Liebster award

Liebster award

Door missbeautycake ben ik genomineerd voor de Liebster award. Super lief en leuk natuurlijk, bedankt hiervoor. Vandaag mijn antwoorden op de vragen en mijn vragen voor enkele andere bloggers die ik nomineer.

Liebster

Regels

 • Je moet de 11 vragen die je krijgt beantwoorden.
 • Bedenk 11 vragen voor degene die jij nomineert, je moet 11 mensen nomineren.(ik doe er minder omdat veel bloggers de liebster award al hebben ontvangen)
 • Bedank degene die jou heeft genomineerd.
 • Breng de bloggers die je heb genomineerd op de hoogte.

Mijn antwoorden op de vragen:

1. Wat wilde je vroeger graag worden? En wat ben je uiteindelijk geworden of wat wil je nu graag worden?

Vroeger wilde ik graag dierenverzorgster worden in een dierentuin. Ik heb altijd al wel iets met dieren gehad en in een dierentuin werken leek mij dan ook fantastische. Eigenlijk weet ik nu niet zo goed wat ik wil worden. Het liefste iets in de hulpverlening of iets waar ik mijn creativiteit in kwijt kan.

2. Hoe zou jij je in 4 woorden omschrijven?

Ik denk dat ik mijzelf zou omschrijven als creatief, rustig, behulpzaam en een denker. De laatste vooral omdat ik heel erg vel in mijn hoofd kan zitten. Ik ben ook echt iemand die altijd eerst ergens over na moet denken voor dat ik iets doe.

3. Welke blog moeten we zeker van jou hebben gelezen?

Deze vind ik best wel lastig. Ik ga er van uit dat met deze vraag wordt bedoelt welk artikel van mijn blog iedereen zou moeten lezen. Ik denk dat als ik echt zou moeten kiezen ik zou gaan voor de project creatief (1 en 2)artikelen.dit omdat hier meerdere tips in staan die ik zelf ook regelmatig gebruik. Naamloos

4. Wat is je favoriet, Snapchat, Instagram, Facebook of Twitter?

Zelf zit ik niet op snapchat en ook twitteren doe ik eigenlijk nooit. Ik denk dat ik zelf Instagram het leukste vindt maar ik ben het actiefste op Facebook. Eigenlijk vind ik beide heel erg leuk.

5. Waar dacht je aan toen je vanochtend opstond?

Vanochtend had ik niet zo’n goede ochtend. Ik werd namelijk wakker met hele erge hoofdpijn. Hierdoor dacht ik eigenlijk ook alleen maar aan de hoofdpijn en waar dat vandaan kon komen. :).

6. Wat wil je zeker een keer in je leven hebben gedaan?

Ik wil heel erg graag een keertje het noorderlicht zien. Ik houd heel erg van de natuur en het lijkt mij een hele bijzondere ervaring om het noorderlicht te mogen zien.

7. Waar ben je bang voor?

ik ben best wel snel bang. Mijn grootste angst is denk ik wel hoogtes. Ik heb heel erg hoogtevrees en vind alles wat met hoogte te maken heeft helemaal niets.

8. Wat is een rare eigenschap van je?

Wauw een rare eigenschap van mij. Ik denk dat mijn rare eigenschap is dat ik niet met muziek kan werken of leren maar wel graag geluid om me heen heb. Vaak zet ik daarom een YouTube filmpje aan om toch niet in stilte te hoeven werken.

Review Action kleurpotloden 5

9. Wanneer en waarom ben je begonnen met bloggen?

Dit is weer een hele lastige omdat ik meerdere blogs heb gehad. Dit blog ben ik echter gestart in januari van dit jaar. Ik ben eigenlijk begonnen met bloggen uit verveling en nieuwsgierigheid.

10. Wat is je favoriete muziek?

Zoals ik al eerder schreef ben ik niet heel erg van het muziek luisteren. Ik heb dan ook niet echt een favoriete band of muziekstijl.

11. Wat vind je het leukst om op andere blogs te lezen?

dit is een makkelijke namelijk creatieve artikelen. Vind het bijvoorbeeld heerlijk om diy te zien bij anderen.

Ik nomineer:

Beuatypraatjes

Sunandwildflowers

Sofiekatelijne

brokenstringsmusic

ninamanuhutu

Mijn 7 vragen zijn:

 1. Wat maakt jou blog speciaal?
 2. Hoe zou jij jezelf omschrijven?
 3. Waarom ben je begonnen met bloggen?
 4. Wie is jou grootste voorbeeld?
 5. Wat is het leukste wat het bloggen jou gebracht heeft?
 6. Welk vak op school vond je vroeger het leukst?
 7. Over welke onderwerpen blog je het liefst?
 8. Wat is het beste advies die jij ooit hebt gekregen?
 9. Wat is je grootste angst?
 10. Welke land zou jij graag nog een keertje bezoeken?
 11. Wat zou jij de wereld graag willen meegeven?
Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account