Blog

Action gift tags

Action Tags 1.1In mijn Action shoplog heb je deze leuke boekjes misschien al kunnen zien. Maar vandaag geef ik jullie mijn mening over deze boekjes vol met gift tags van de Action. Zijn ze het waard om te kopen, wat vind ik van de designs.. Action Tags

Als eerste de boekjes zelf. Deze zien er erg goed en leuk uit. Ook erg handig is dat ze de onderste helft doorzichtig hebben gemaakt zodat je een goede indruk krijgt van hoe de tags er ongeveer uit zien. Action Tags 1.1

De tags die je in de boekjes vind zijn verdeeld in twee kleuren. Als eerste heb je de witte-gekleurde kant. Op de foto zie je deze tags uit de twee boekjes.samen. De tags zien er leuk uit en zijn redelijk goed uit de verpakking te krijgen. De tags zijn namelijk voorgedrukt en je kan ze er dus zo uitdrukken (soms met een beetje moeite). De designs zijn erg leuk en je kan er veel verschillende kanten mee op.

Action Tags 1.2

Dan het je de tweede kleur. Elk boekje bevat dus voor de helft ook deze craft kleurige gift tags. Bij deze tags moest ik zelf meteen denken aan de kerst, terwijl dit niet speciaal daar voor bedoeld is. Dit komt vooral door het gebruik van de rode en groene kleur combo die toch wel erg aan kerst doet denken. Ook leuk en zeker een leuke toevoeging.

Voor elk boekje betaal je €0.99 en hiervoor krijg je een boekje vol met tags. Van elk design zitten ook meerdere tags in het boekje dus je kan met een boekje best lang vooruit.

Picture of Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account