Blog

Instaswap gekregen pakketje 2016

instaswap-2016-fall-1-3Beter laat dan nooit?

De afgelopen weken waren een beetje (erg) chaotisch. Niet dat ik echt veel te doen had maar op een of andere manier had ik een vol hoofd. Misschien ken je het wel van die dagen dat je super veel wilt doen maar niets lijkt te lukken. Die dagen dat je niet meer lijkt te weten wat voor en achter is. Dat dus, en daarom ben ik helemaal vergeten mijn gekregen instaswap pakketje te laten zien. Vandaag daarom alsnog mijn gekregen pakketje.

instaswap-2016-fall-1-1

Geweldig inpakpapier

Als eerste een momentje voor dit super schattige inpakpapier. Het thema was natuurlijk herfst en dit papier past daar natuurlijk echt perfect bij. Ik vind het papier zelfs zo leuk dat ik het heb hergebruikt in de video van aankomende maandag.

instaswap-2016-fall-1-2

Tompouce gezichtsmasker

Wanneer ik de cadeautjes openmaakte was dit wat ik heb gekregen. Zelf vind ik vooral de stickers en het maskertje echt helemaal geweldig. De stickers zijn glitter eenhoorn en eenhoorn katten (hoe heet dit???). Super schattig en leuk!!

Foto van Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account