Blog

Baby kaartje met budget stempels Wibra

Verschillende creatieve fases

Ik heb op creatief gebied echt verschillende fases. Dan ben ik dagen/weken bezig met bijvoorbeeld snail mail, en een andere keer ben ik weer met iets totaal anders bezig. De afgelopen weken heb ik bijvoorbeeld het kaarten maken met stempels weer herontdekt. Dit keer weer enkele kaartjes die ik maakte met een super leuke en betaalbare stempel set.

Baby stempels komen altijd wel van pas?

Dit is namelijk de stempel set. een super leuke stempel set die ik vooral kocht voor de leuke giraffe en de mooie teksten. Ik had nog geen baby stempel set, en ik dacht dat het misschien wel van pas zou kunnen komen. Want hoewel er op dit moment niemand in mijn omgeving een kindje verwacht, is het wel een handige stempel set om in huis te hebben. De stempel set kocht ik bij de Wibra voor een prijsje van rond de euro.

Hoe ik de kaartjes maakte

Voor het kaartje stempelde ik eerst de giraffe en de tekst op een wit blanco kaartje van de Hema. Vervolgend plakte ik een rechthoek af rondom de afbeelding. Hierdoor kan je eenvoudig de sterren op de achtergrond stempelen. De sterren komen trouwens uit een eerdere set van de Wibra die ik een keer met kerst kocht. Wanneer je vervolgens de tape verwijdert kun je de details aanbrengen. Ik doe dit door de sterren te omlijnen met een zwarte fineliner. Ook voeg ik rondom de afbeeldingen een stippellijn toe. Voor extra kleur heb ik de giraffe ingekleurd met alcohol markers. Ook heb schaduw toegevoegd met ecoline. Als laatste plak ik de witte kaart altijd op een gevouwen basis kaart van de Action. Dit zodat je een dubbele kaart krijgt, en doordat je dan niets meer ziet van het doordrukken van de twin markers. En hiermee is je kaart af, hoe vind jij deze kaartjes geworden. En hebben jullie ook dat je verschillende creatieve fases hebt?

Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account