Blog

4 Oktober Dierendag

dierendag(Huis)dieren verwennen

Waarschijnlijk heb je het al wel meegekregen dat het vandaag dierendag is. De dag om je huisdier of andere dieren in het zonnetje te zetten. En daarom vandaag een klein extra artikel.

Mijn huisdieren

Dit zijn mijn huisdieren op dit moment. Twee hondjes genaamd Xena en Daysie. Ik ben echt opgegroeid met huisdieren. Zo hebben we mijn hele leven wel honden gehad. Verder hebben we vroeger ook nog heel erg veel andere dieren gehad. Zo hebben we een pony, geitjes, hamsters, cavia’s, vissen, wandelende takken (ja echt) en heel veel konijntjes gehad.

Voor dierendag krijgen onze huisdieren vaak een kleinigheidje. Een leuk speeltje of iets lekkers. Dit jaar had ik de cadeautjes ingepakt. Xena vind het namelijk erg leuk om cadeautjes uit te pakken.

Picture of Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account