Blog

Verrassingbox Post en Papier

Lente door de brievenbus

Hoewel de lente buiten soms ver te zoeken is, is de lente toch echt in volle gang. Mijn favoriete seizoen, natuurlijk door de mooie opbloeiende natuur. Maar ook door de vrolijke lente kleuren die je vaak ziet. Kleren, interieur en de natuur overal zie je de vrolijke kleuren terugkomen. Zo ook in stationery en diy spulletjes. Het werd dan ook een beetje extra lente toen ik deze leuke verrassingsbox van Post en Papier ontving in mijn brievenbus. 

Eerste indruk

Door mijn brievenbus kwam namelijk een vrolijk ingepakt doosje. Wanneer ik het doosje uitpakte en opende zag ik al meerdere leuke producten. En wat een vrolijke kleuren! Echt een beetje lente door de brievenbus! Ja, ik was meteen enthousiast en kon niet wachten om te kijken wat er in dit pakketje zat. Maar wat is dit dan voor pakketje vraag je je misschien af. 

Verrassing box April, thema pastel

Nou dit is dus de eerste verrassingsbox van de webwinkel Post en Papier. De verrassingsbox is een nieuw product bij deze webwinkel. Wanneer je deze box besteld (€14,95 incl verzending) ontvang je een leuk pakket gevuld met stationery en/of diy spullen aan huis. Wat er precies in de box zit is altijd een verrassing, wel heeft elke box een thema. Zo heeft de box van de maand April het thema Pastel. 

De producten

En dit is wat er bij mij in mijn pakketje zat. Het eerste wat mij opviel waren de leuke potloden. Wat een vrolijke kleuren en de gouden tekst maakt het helemaal af. Dezelfde gouden details kon je terug vinden op twee van de drie kaarten die in de box zaten. De paarse en roze variant zijn twee ansichtkaarten. En de lichtblauwe een mooie dubbele kaart met envelop. Verder bevatte de box nog een super leuk notitie boekje, twee leuke stickers, confetti, cadeau labels en natuurlijk niet te vergeten washi tape. Veel van deze producten zijn trouwens van het merk Studio Stationery, gecombineerd met producten uit de eigen lijn van post en papier. Oja, en je kreeg ook nog een paaseitje, dit omdat deze box net voor/ in het paasweekend bezorgd werd. 

Verrassing box Juni

Alles bij elkaar een goed gevulde box dus met spulletjes die hier zeker goed van pas zullen komen. Het notitieboekje past bijvoorbeeld perfect bij mijn doel om meer water te gaan drinken! Elke twee maanden zal er een nieuwe box uit komen. Super handig is dat je zowel een abonnement als een losse box kan aanschaffen. Op dit moment kun je bijvoorbeeld alvast hier de box bestellen voor de maand Juni. Deze box zal dan weer in een ander verrassing thema hebben, met nieuwe bijpassende producten.

(Dit artikel bevat producten die opgestuurd zijn door Post en Papier. Meer informatie over opgestuurde producten; lees dan mijn disclaimer)

Foto van Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account