Blog

Laatste herfst kaartje

Vandaag heb ik nog 1 keer een “herfst” kaartje voor jullie die ik graag wil delen, voordat we overstappen op de super mooie en leuke winter, sinterklaas en kerst kaarten. Want wat heb ik nog een leuke kaartjes liggen die ik met jullie wil delen! Maar eerst dus dit kaartje. Dit kaartje komt van studio draak, en wat is hij mooi! 

Schattige muis

Normaal ben ik namelijk helemaal niet zo van de muizen, stiekem ben ik er zelfs een beetje bang voor. Al is dat vooral omdat ze zo snel kunnen bewegen, waardoor je vaak niet ziet waar ze heen gaan/zijn. Maar dit muisje is alles behalve eng, het is juist super schattig. Zelf kocht ik het kaartje bij de winkel Kabinett in Leeuwarden. Maar toen ik net voor de link op de site keek bij studio draak zag ik nog zo veel meer mooie kaarten. Wanneer je namelijk kijkt op de site zie je allemaal leuke beestjes voorbij komen. En ja, laat ik daar nou net fan van zijn. Maar ze hebben veel meer, zeker een kijkje waard dus! Wat vind jij van dit kaartje? En voor welk dier ben jij een beetje bang?

Foto van Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account