Blog

Verjaardag+Win (gesloten)

https://youtu.be/FViSKDprnqY

Acrealife bestaat 2 jaar en Win

2 jaar geleden op 1 februari heb ik mijn allereerste artikel online gezet op mijn blog Acrealife. Ik was hiervoor al even bezig met bloggen, maar besloot op deze dag me echt meer te gaan richten op het creatieve. Dit wou ik doen met een nieuwe blognaam, die we nu allemaal kennen als Acrealife. 

Bedankt!!

Inmiddels zijn we dus al weer twee jaar verder, en wat is er veel gebeurt! Ik heb in die twee jaar verschillende keren workshops en make en takes mogen geven, ik heb super leuke mensen ontmoet (zowel online als offline), ik heb leuke producten uitgetest, nieuwe hobby’s gevonden en ik krijg super lieve en leuke berichtjes van jullie. Het liefste zou ik jullie allemaal iets geven, maar helaas is dit niet mogelijk. Maar om jullie toch te bedanken heb ik vandaag deze winactie voor jullie.

WAT MOET JE DOEN

  • Laat een reactie achter onder deze video, op mijn blog of op Youtube.
  • Vertel in deze reactie wat jou favoriete artikel/video is op Acrealife.

Daarnaast zou ik het ook heel erg leuk wanneer je mij zou willen volgen op YouTube-facebook–instagram-. Dit is niet verplicht, maar zo blijf je wel op de hoogte van alle leuke updates rondom mijn blog en deze winactie.

Meedoen kan tot 20 februari, dan zal ik de winnaar bekend maken. Winnaar is geworden Diewke, Gefeliciteerd!

Volg mij ook op;

Facebook pagina
Facebook groep
Instagram

 

Foto van Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account