Blog

DIY Chocolade cadeau bon, last minute (Vaderdag) cadeau

Snel leuk en ORIGINEEL cadeautje maken

Een tijdje terug kwam mijn broertje naar mij toe. Hij had een opdracht voor mij, hij had die middag een verjaardag maar nog geen cadeautje. Wel had hij het idee of ik een soort Willy Wonka golden ticket voor hem kon maken. Met dit idee ging ik vervolgens aan de slag en ik dacht dat jullie dit ook wel leuk vonden om te zien. Handig wanneer je zelf nog last minute een verjaardag cadeau zoekt. Maar ook leuk voor bijvoorbeeld Vaderdag, met een eigen gemaakte cadeau bon binnen in. 

Cadeaubon maken

Het enige wat je voor dit cadeau echt nodig hebt is een chocolade reep en patroon papier. Het leukste is om hier natuurlijk een gouden wikkel aan toe te voegen met goud papier. Maar hier zou je natuurlijk ook een ander gekleurd papiertje voor kunnen gebruiken. Het enige wat je doet is twee wikkels maken voor je chocolade reep. De eerste is jou cadeaubon. Hierop kun je een zelf jou cadeau schrijven, bijvoorbeeld een tegoed bon om samen iets leuks te gaan doen.

Nieuwe feestelijke verpakking

Als laatste maak je de de buitenkant. dit maakte ik van een papiertje uit een blok van de Wibra. Maar hier kan je zelf elk vrolijk papiertje voor gebruiken die jij thuis hebt. Ook kan je hem helemaal versieren zoals jij leuk vindt. Zoals je ziet een hele eenvoudige diy maar wel eentje waarmee je heel simpel een leuk cadeau kan maken.

Foto van Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account