Blog

Acrealife; veranderingen

Weer terug

Jaaa, daar was ik weer. Vertelde ik in mijn vorige blog artikel nog dat ik enkele weken niets zou plaatsen, ben ik nu alweer terug. En vandaag vertel ik je kort wat er op mijn blog zal veranderen. Nu zijn het echt geen hele grote veranderingen, en is het vooral veel achter de schermen. Maar toch wou ik ook juist dit stukje met jullie delen.

Los laten en gewoon doen…

De veranderingen hebben namelijk vooral met mijn planning te maken. Ik heb namelijk besloten deze helemaal los te laten. Geen vaste dagen meer, en ook geen vast aantal met artikelen dat online moet. Ik wil meer vooruit werken, en me niet meer druk maken om een schema. Ook wil ik meer met YouTube gaan doen. Ik merk namelijk dat ik hier super veel ideeën voor het liggen. En hoewel de kwaliteit van de video’s nog absoluut niet is waar ik het graag zou willen. Kan dit denk ik alleen maar beter worden door er meer mee aan de slag te gaan.

Hobby matig bloggen

Zoals ik al zei geen grote veranderingen, maar wel veranderingen die voor mij nodig waren. Dit omdat ik op deze manier meer plezier heb ik het bloggen. En dat is voor mij nu toch wel het belangrijkste, aangezien ik dit puur doe als hobby.

Picture of Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account