Blog

Action honeycomb kerstkaarten

action-kerstkaarten-1-3kerstkaarten in overvloed

Het einde van het jaar is in zicht en dat betekent dat het zo langzaam aan weer tijd wordt om kerstkaarten te gaan versturen. Nu zijn er natuurlijk super veel mooie kerstkaarten; traditioneel, handgemaakt, met een foto of modern. Zelf kwam ik laatst deze leuke en orginele kerstkaarten tegen bij de Action. action-kerstkaarten-1-1

Honeycomb kerstboom

Toen ik deze kerstkaarten zag wist ik dat ik ze mee wou nemen. Ik ben namelijk gek op honeycomb versieringen. Je kent ze vast wel van die leuke ronde bollen voor bijvoorbeeld een verjaardag.  Action heeft deze toegevoegd aan de kerstkaarten, en hoe leuk ziet dat eruit.

action-kerstkaarten-1-2 action-kerstkaarten-1-3

Orgineel en schattig

De kerstkaarten zijn verkrijgbaar in setjes van 5 kaarten voor €1.78. Elk setje bevat twee verschillende designs. Zo kwamen de twee kerstbomen samen in een setje en zijn ook het rendier en de kerstman (hoe grappig is die) samen een setje. Ook waren er nog andere designs maar zelf vond ik deze twee setjes het leukste.

action-kerstkaarten-1-4

kerstkaarten versturen

Ja ik ben fan van deze kaartjes en zal deze kaartjes met liefde versturen. Versturen jullie eigenlijk kerstkaarten? Zo ja aan wie dan?

Foto van Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account