Blog

Action stansblok

Stansblok Action 1.53D perferated images

Soms als je bij de Action loopt kom je iets tegen waar je meteen enthousiast over bent. Dit overkwam mij toen ik een blok vond vol met deze super leuke plaatjes. Plaatjes die je kan gebruiken voor het maken van een kaartje, een snail mail of om leuk in te lijsten.

Stansblok Action 1.2

Stansblok

Enkele weken geleden zag ik dit super leuke stansblok liggen bij de Action. Een blok vol met de meest schattige afbeeldingen die je zo uit kan drukken. Meteen moest ik denken aan alle leuke dingen die je hier mee zou kunnen maken.

Stansblok Action 1.4

Vrolijkheid

Origineel zijn de afbeeldingen bedoeld om als 3d afbeeldingen te gebruiken. Ik heb echter dit afgewisseld en hier mijn eigen draai aan gegeven. Zo heb ik nu heel erg veel van deze mooie grote afbeeldingen. Ik heb enkele van deze al gebruikt door er een in te lijsten en er een snail mail mee te maken.

Stansblok Action 1.5Stansblok Action 1.3

Kleine afbeedingen

Naast de grote afbeeldingen krijg je ook erg veel van deze kleine afbeeldingen. Super leuk om bijvoorbeeld te gebruiken in een snail mail of om je agenda mee te versieren.   Stansblok Action 1.6

3d plaatjes

Hier enkele van de 3d afbeeldingen die ik heb gemaakt. Zelf heb ik hiervoor zelf gekeken wat ik mooi vond en wat niet. Dit omdat ik niet zo fan ben van heel veel 3d effect in afbeeldingen.

Stansblok Action 1.7

Nog meer…

En hier hebben we nog meer afbeeldingen die ik heb gemaakt met een 3d effect. Zijn de afbeeldingen niet super schattig, hier beginnen je handen toch gewoon van te kriebelen?

Stansblok Action 1.8

En nog meer….

En nog meer afbeeldingen. Ja ik moet zeggen dat ik een grote fan ben geworden van deze stans blokken. Super leuk en makkelijk doordat je ze zo kan uitdrukken. En de afbeeldingen vind ik gewoon super leuk en je krijgt er super veel voor een zacht prijsje. Ook zijn er heel erg veel verschillende designs te krijgen, waardoor er voor iedere creatieveling denk ik wel een stijl is die bij je past.

Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account