Blog

Action stempelkussens

Action stempelkussens 1.1Stempelinkt

Wat zijn leuke stempeltjes zonder goede inkt om ze mee af te drukken? Liet ik eerder de stempels van de Action zien deel ik vandaag wat ik vind van de stempel inkt. Ben ik net zo enthousiast dan als met de stempels?

Action stempelkussens 1.3

Alle kleuren van de regenboog..

Als eerste de verpakking. Ik vind het er niet heel erg bijzonder uitzien, al vind ik de kleurtjes wel erg leuk bij elkaar gekozen. Deze stempelkussens worden namelijk verkocht in setjes van 6 inktkussens. De eerste twee rijtjes zijn dus een set en de laatste twee rijtjes eentje.

Action stempelkussens 1.2

Afdrukjes

Maar hoe zit het met de afdrukjes. Ik heb alle kleuren hier afgedrukt. Onder heb ik mijn eigen duurdere zwarte inkt (momento) gebruikt. Zoals je ziet zijn de kleuren niet super fel. Toch moet ik zeggen dat ik niet ontevreden was. Tuurlijk het is niet zo goed als de duurdere maar je kan er echt wel leuke dingen mee doen.

Action stempelkussens 1.1

Kleuren op zwart?

Hier zie je nog een keertje enkele kleuren. Ik was namelijk benieuwd hoe de kleuren het zouden doen op zwart papier. Vooral omdat er een witte kleur bij zat. De verschillende kleuren zie je bijna niet terug. De witte daarin tegen zie je wel, maar is ook niet super opvallend.

conclusie

Zoals ik al benoemde is het niet de beste inkt. toch voor een prijs van €0,89 heb je 6 leuke stempelkussens. Ze hebben genoeg inkt in zich en de meeste kleuren doen het gewoon goed.

Inmiddels heb ik mijn mening iets bijgesteld. Waarom en wat ik er nu van vind lees je terug in dit artikel: Action stempelkussens toch niet zo goed?

Picture of Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account