Blog

Action Stempels

Stempels Action 1.2Stempels, stempels en nog meer stempels

Gisteren zag je ze al voorbij komen in de shoplog, de Action stempels. Ik kocht meerdere setjes van deze op het eerste oog super leuke stempels. vandaag vertel ik wat ik ervan vind.

Stempels Action 1.1

Leuke designs

Als eerste zien de stempels er super leuk uit. Je hebt meerdere designs (nog veel meer dan ik heb)  en de designs zien er erg leuk uit. Zelf vind ik vooral de cactus stempels erg leuk en helemaal van nu. wat ook een voordeel is is dat de stempels goed uitgesneden zijn. Geen overtollig materiaal waardoor je rare hoekjes krijgt als je stempelt, erg fijn!Stempels Action 1.4

Afdrukjes

Maar hoe stempelen ze? Ik moet zeggen dat ze het verrassend goed doen. De afdrukjes komen goed over op papier en zien er goed uit. de lijnen zijn scherp, wat zwart moet zijn is redelijk goed zwart. Ik ben enthousiast!!

Stempels Action 1.2

Minpuntje

Het enige wat ik op kan merken is dat de voorkant bij veel stempels groter is dan de afdruk zelf. Natuurlijk niet heel erg maar toch een beetje jammer. dit maakt het namelijk iets lastiger om de stempel goed te plaatsten.

Stempels Action 1.3Klein verschil

Hier zie je het nog net iets beter. de vlaggetjes op de stempel zijn een stuk groter dan de afdruk. Jammer omdat het hierdoor bijvoorbeeld lastig is om ze mooi naast elkaar te stempelen. Maar voor de prijs van €0,95 vind ik het super leuke en goede stempels. Zeker aanraders als je van stempels houd!!

Heb jij deze stempels al gezien? en werd jij er ook zo enthousiast van?

Foto van Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account