Blog

Action tip, 3D card kits

3D kaart maken set Action 1.3Action verslaving?

Ik was door de verhuizing al een tijdje niet naar de Action geweest. Toen ik afgelopen week dan eindelijk de tijd had ben ik eventjes op zoek gegaan naar wat leuke spulletjes. En dat is erg goed gelukt, zo kocht ik onder andere twee doosjes die bedoelt zijn om je eigen wenskaarten mee te maken. Vandaag laat ik zien wat in deze leuke setjes zit en vertel ik hoe ik deze wil gaan gebruiken.

3D kaart maken set Action 1.1

Snail mailen

Dit is het eerste setje. De setjes heb ik gekocht om te gebruiken voor het snail mailen. Zelf zou ik de kaarten dus niet zo maken als wordt beschreven op de verpakking. Ik gebruik alle onderdelen juist apart om een eigen unieke snail mail van te gaan maken.

3D kaart maken set Action 1.3Inhoud setje 1

Dit is wat je allemaal vind in het eerste setje. Eigenlijk alles wat je nodig hebt voor het maken van 5 wenskaarten. Je krijgt bijvoorbeeld 5 enveloppen, touw, plaksteentjes en 3d foam.

3D kaart maken set Action 1.6

Kaartjes

Ook krijg je 5 wenskaarten die je zelf nog kan versieren. Zoals je ziet heeft elke wenskaart een eigen design. Zelf vind ik dit erg leuk gedaan en erg origineel. Ik kan niet wachten om hier zelf kaartjes van te maken met de spullen die ik thuis heb liggen.

3D kaart maken set Action 1.4

Gezelligheid in een doosje

Maar dit is waarom ik het setje heb gekocht. Deze super leuke voorgedrukte plaatjes lijken mij zo leuk om te gebruiken bij het maken van een snail mail. kan ook bijna niet wachten om hier mee aan de slag te gaan.

3D kaart maken set Action 1.2

Omdat 1 niet genoeg is…

Dit is het tweede setje dat ik heb gekocht. Een setje die mij meteen aansprak door de mooie kleuren die er in te vinden zijn. Ik ben namelijk een grote fan geworden van alles wat met pastel te maken heeft, en dat is goed terug te vinden in dit setje.   3D kaart maken set Action 1.7

Inhoud setje 2

De inhoud van dit setje is lekker vrolijk. Vrolijke kleuren gecombineerd met een vrolijk design. Ook vind ik dat je best wel veel krijgt, zeker als je het los gaat gebruiken kun je er een heel tijdje mee vooruit. 3D kaart maken set Action 1.8

Nog meer kaartjes

Dit zijn de vijf kaarten die je bij dit setje krijgt. Ik ben vooral fan van de kaart met de gekleurde stippen. Maar ook de andere kaarten vind ik erg leuk en ga ik zeker gebruiken.   3D kaart maken set Action 1.9

Nog meer gezelligheid

En als laatste nog een foto van wat je krijgt. Ik vind deze setjes echt super, zeker voor de lage prijs die je betaald. De setjes kosten namelijk €0.99. wat vinden jullie van deze setjes, iets wat jullie zouden kopen?

Foto van Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account