Blog

adventswap-6-15

adventswap-11-15

Cadeautjes blijven maar komen

Ook de afgelopen dagen heb ik weer meerdere super leuke cadeautjes gekregen in mijn adventswap. Vandaag laat ik zien wat voor leuks er in de pakjes van dag 6-15 zaten. Wil je graag weten wat de adventsswap is kijk dan ook zeker eens bij mijn vorige artikelen. Deze kun je vinden in het menu aan de linkerkant onder het kopje swappen (post).adventswap-6-10

Dag 6-10

Hierboven zie je de cadeautjes die ik dag 6-10 heb gekregen. Naast leuke decoraties zat er ook een super leuk potje in met hondenkoekjes voor Xena en Daisy, mijn hondjes. Ook de cactus hanger vind ik echt geweldig. Oh en hoe leuk in de dromenhanger. Eigenlijk vind het allemaal zo leuk!adventswap-11-15

Dag 11-15

De dagen 11-15 zaten er ook super leuke cadeautjes in. Als eerste kreeg ik heerlijke geurkaarsjes die ik leuk kon gebruiken bij het theelicht houdertje van dag 7. Ook heel blij was ik met de magneten en punaises van dag 15. Precies wat ik nodig had!! Ook had mijn swapmaatje enkele dingetjes zelf gemaakt zoals de handgemaakte scrub die je ziet bij dag 14.

Foto van Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account