Blog

Afwezig, nieuwe ingekleurde printable

Afwezig, nieuwe prontable

De komende week zal het rondom mijn blog/youtube en social media wat stiller zijn. Dit omdat ik natuurlijk op creaweekend sta en me even hier op wil focussen. Maar om het een beetje goed te maken heb ik vandaag een nieuwe printable voor jullie. Namelijk eentje met ingekleurde herfst afbeeldingen. Deze kun je gebruiken bij het snail mailen, of bijvoorbeeld in je agenda.

Kijk hier voor alle gratis printables!

Picture of Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account