Blog

Afwezig, verhuizen en chaos

304423_thumb_612x448.jpg.pagespeed.ce.zZSW2K_Lxd

Afwezig

Misschien is het je al opgevallen dat het wel erg rustig is op mijn blog en social media nadat ik ziek ben geweest. Ik heb de laatste weken moeite met het bloggen op te pakken zoals ik het graag zou willen. Ik zit vol met ideeën en artikelen die ik zou willen schrijven, het grote probleem is het beginnen. Dit heeft verschillende redenen en vandaag een korte uitleg van wat er speelt waardoor ik het bloggen soms vergeet.

newbeginning_large

Verhuizen, toekomst en onzekerheid

Ik heb al eens eerder genoemd dat ik in december van dit jaar ga verhuizen. Nu heb ik er eigenlijk wel zin in, maar ook vind ik het allemaal best wel heel erg spannend. Voor de eerste keer in mijn leven verhuizen, verhuizen van het platteland naar een dorp en ook nog eens naar een andere gemeente. Het zorgt voor chaos in mijn hoofd. De onzekerheid voor hoe de toekomst er uit zal zien, hoe zal ik de verandering vinden. Ik vind het lastig dat ik niets kan plannen. Zowel op korte als op langer termijn is het nu onzeker en dat zorgt ervoor dat ik veel in mijn hoofd bezig ben.

Focussen

Doordat ik zo in mijn hoofd bezig ben vind ik het lastig om te focussen. Zo ook bij mijn blog, iets wat ik heel erg leuk vind om te doen. En omdat het juist belangrijk is om uit mijn hoofd te komen wil ik vanaf vandaag me weer meer gaan focussen op mijn blog en alles wat hier bij hoort. Lekker bezig zijn met artikelen bedenken, foto’s maken en het schrijven.

 

Foto van Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account