Blog

Back to school Winactie 2016

Diy cactus agenda 1.4Win

Deze twee agenda’s heb je waarschijnlijk al wel eens voorbij zien komen. Twee totaal verschillende agenda’s die ik maakte van de diy agenda van de Action. Omdat ik zelf op het moment niet naar school ga leek het mij leuk om de agenda’s weg te geven. Kijk mee hoe jij een van deze twee agenda’s kan winnen. Win Agenda

De agenda’s

Deze twee agenda’s geef ik dus weg. De eerste is mijn cactus agenda die ik nog iets extra heb versierd. De tweede is mijn pokemon agenda.

Win Agenda 1

Wat moet je doen?

Laat hieronder een reactie achter en vertel voor welke agenda(s) je graag mee wilt doen.

Extra kans

Volg mij op social media;

  • Deel deze winactie op you social media (+2)

Laat in de reacties weten welke van bovenstaande extra kansen je hebt gebruikt. Meedoen kan tot en met 28 augustus, dan maak ik de winnaars bekend.

Win Agenda 2

Picture of Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account