Blog

Blog pauze

Slecht aangeleerde routine

De afgelopen weken merkte ik dat ik het bloggen lastiger begon te vinden. Ik merkte dat ik steeds meer begon te schrijven vanuit een moeten. Want volgens mijn zelf opgelegde schema moet er een artikel online komen. En dat zorgde ervoor dat ik veel grotere en veel leukere dingen vaak liet liggen, en vooral nog schreef vanuit een soort routine. 

Bloggen als hobby

Ik legde mijzelf een druk op terwijl mijn blog puur en alleen een (beetje uit de hand gelopen) hobby is. Een hobby waar ik met alle plezier veel van mijn tijd en energie in kwijt kan. Maar toch wil ik een paar weken er iets afstand van doen. Afstand om tot nieuwe inzichten te kunnen komen. Om leuke nieuwe dingen te kunnen uitwerken. En vooral tijd om even rustig te bedenken hoe ik verder wil.

Therapie en hoe nu verder

Want nu we met de therapie (sociale fobie) langzaam aan het opbouwen zijn merk ik dat mijn hoofd soms te vol zit. En hoewel het goed is dat ik verschillende dingen aan het oppakken ben, is het juist nu extra belangrijk dat mijn hobby ook echt iets is en blijft waar ik kan ontspannen.

De komende weken

Maar wat betekend dit voor jullie. De komende weken zullen er geen of weinig artikelen online komen. Maar na deze weken zullen er weer nieuwe, hopelijk verbeterde artikelen online komen. Nu wil ik proberen jullie via social media  op de hoogte te houden. En het lijkt me ook leuk om jullie ideeën voor mijn blog te horen. Volg mij dus zeker op Facebook en Instagram, en blijf op de hoogte!

 

Foto van Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account