Blog

Blog update + kleine veranderingen

acrealife

Verandering is goed

Het is je waarschijnlijk wel opgevallen dat de afgelopen week er weinig/geen nieuwe artikelen zijn verschenen op mijn blog. Dit heeft er vooral mee te maken dat ik achter de schermen bezig was om mijn blog te verbeteren. Dit heb je waarschijnlijk wel gezien aan het veranderen van het uiterlijk van de site. Echter zijn er ook enkele dingen die gaan veranderen die je misschien niet meteen ziet. Vandaag praat ik jullie bij.

Wat veranderd er dan

Oke wat gaat er dan allemaal veranderen. Voor jullie eigenlijk weinig. De veranderingen hebben namelijk vooral te maken met hoe ik mijn blog artikelen schrijf. Ik wil namelijk heel erg graag regelmatiger en vaker schrijven. Ik wil over meer onderwerpen schrijven en ik wil vaste artikelen laten terug komen. Dit om het voor mijzelf en voor jullie iets overzichtelijker te maken. Daarom heb ik besloten om enkele vaste artikelen toe te voegen aan mijn blog.

Maandag

Elke maandag zal je daarom voortaan een postvak in of postvak uit artikel kunnen verwachten. Een artikel over wat er bij mij in de brievenbus binnenkomt en over wat ik zoal verstuur via de post. De ene keer zal ik hier snail mails delen, de volgende keer misschien weer een swap en weer een andere keer een pakketje. Maar elke maandag zal dus in het teken komen te staan van (mijn) post.

Woensdag

Woensdag zal voortaan in het teken staan van DIY woensdag. Elke woensdag vind je hier een nieuwe diy. Dit kan een diy zijn die ik zelf heb bedacht. Echter lijkt het me ook erg leuk om diy’s van het internet uit te proberen. Leuke diy’s die ik of jullie hebben gezien op pinterest bijvoorbeeld. Of wat dacht je van die leuke diy kitjes die je ziet in winkels. Ik wil het allemaal uittesten en met jullie delen op diy woensdag.

Donderdag

Donderdag zal in het teken staan van kaartjes. Hier vind je alle artikelen die te maken hebben met het maken, versturen of krijgen van leuke kaartjes. Ik laat je niet alleen de leukste kaartjes zien uit winkels en webshops. Ook laat ik verschillende manieren zien hoe je zelf kaartjes kan maken.

Naast de veranderingen die je hier ziet zal ik ook proberen meer lifestyle gerelateerde artikelen te schrijven. Wil ik meer met YouTube gaan doen en hoop ik weer elke doordeweekse dag een artikel voor jullie te hebben. Ook heb ik voor jullie de vraag wat jullie graag zouden willen zien?En wat vinden jullie van deze vaste artikelen?

Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account