Blog

Blog update, nieuwe camera en snail mail chaos

UpdateLang geleden…

Wauw wat is het lang geleden en wat heb ik het bloggen gemist. Zoals je waarschijnlijk wel gemerkt hebt was het een tijdje een beetje stil op mijn blog. Maar nu ben ik weer terug. Vandaag een kleine update.. 

Wat er aan de hand was

Oke, waar moet ik beginnen. Zoals ik eerder al schreef had ik het een paar weken erg druk met een vakantiebaantje dat ik had. Dit gecombineerd met enkele persoonlijke dingen zorgden ervoor dat ik erg vermoeid was en niet de energie had om daarnaast nog te gaan bloggen. Nu mijn vakantie baantje er op zit kan ik mij weer volledig gaan richten op mijn blog.

Betere foto’s en Youtube kanaal

Naast dat ik weer meer ga bloggen wil ik ook mijn blog verbeteren. Dit wil ik onder andere doen met betere foto’s en video’s. Ik heb hiervoor een nieuwe camera gekocht en hiermee kan ik dan eindelijk video’s op gaan nemen. Ja eindelijk kan ik dan ook beginnen met het maken van Youtube video’s, iets wat ik al langer wou. Nu is dit voor mij iets compleet nieuws en is het nog erg zoeken hoe ik alles het beste kan doen. Maar vanaf deze week zal ik dus beginnen met het plaatsen van mijn eigen youtube video’s. Laat dus zeker achter welke video’s jij graag van mij zou willen zien!

Snail mail chaos/ wie verwacht nog post van mij?

Naast dat mijn blog er een beetje bij in schoot gebeurde hetzelfde ook met het snail mailen. Naast dat ik zelf niets meer heb gemaakt is alles ook een grote chaos geworden. Ik weet niet meer wie ik wel en niet wat heb verstuurd en van wie ik nog post verwacht. Vandaar hierbij een oproepje naar iedereen met wie ik snail mailde(weet dat de meesten mij blog lezen). Zouden jullie contact met mij op willen nemen als je nog iets van mij verwacht, of als je een vraag of opmerking hebt. Ik wil het heel erg graag voor iedereen goed doe en zou het verschrikkelijk vinden als je iets verwacht en er niets terug komt.

Oke, dit was even een korte update. Vanaf morgen ben ik dus weer teug, met een nieuwe video.

Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account