Blog

Blog update

cropped-naamloos2.png

Blog update

Het is je denk ik wel opgevallen dat er de laatste weken geen artikelen online zijn gekomen. Niet alleen op mijn blog komt bijna niets nieuws meer maar ook op mijn Facebook pagina, Twitter  en mijn Instagram is het de afgelopen weken wel erg rustig. Vandaag een artikel waarin in probeer uit te leggen wat er aan de hand is en hoe ik de komende weken verder zal gaan.

chaos, verhuizen etc.

De afgelopen weken waren namelijk een beetje chaotische weken. Niet alleen is alles een beetje een rommeltje door de verhuizing ook spelen er een paar andere dingen waardoor ik geen zin had om leuke en gezellige artikelen te gaan schrijven. Ik wil hier verder niet heel erg op in gaan maar door alles wat er speelde had ik gewoon even geen zin om te bloggen of me bezig te houden met social media.

large

Komende weken

Ook de komende weken zal het rustig zijn. Ik ga proberen zo goed als het lukt artikelen te plaatsen en ook zal ik meer op facebook en instagram aanwezig zijn. Wel kan het daarom soms betekenen dat de kwaliteit iets minder is. Ik merk namelijk steeds vaker dat ik dingen niet goed genoeg vind om te plaatsen, echter kan ik op moment niet alles precies zo doen als dat ik zou willen. Maar beter een iets minder artikel/ foto dan helemaal niets toch?

Picture of Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account