Blog

Boek Review, Handlettering doe je zo!

hnadlettering-doe-je-zo-1-0

Handletteren de social media trend

Handlettering is iets waar ik uren naar kan kijken op social media. De mooiste teksten en creaties zie je dan ook voorbij komen. Zelf wist ik nooit zo goed waar ik moest beginnen. Maar gelukkig beloofd het boek van Karin Luttenberg, beter bekend als Paperfuel daar verandering in te brengen. Want zo staat op de achterkant van dit boek; iedereen kan met dit handboek zelf aan de slag met handlettering. Er staat zelfs een waarschuwing op omdat het zo verslavend zou zijn! Of dit ook echt zo is, en of ik fan ben van dit boek vertel ik je vandaag.paperpassion-beurs-2016-1-4

Vormgeving

Als eerste moet ik zeggen dat ik de vormgeving van het boek echt fantastische vind. De combinatie van de zwarte kaft met de witte letters geeft duidelijk weer waar het boek over gaat en ziet er daarnaast ook prachtig uit. Ook de binnenkant van het boek ziet er fantastische uit, met mooie handlettering teksten en duidelijke voorbeelden. Ook bevat het boek veel informatie over erg veel verschillende onderwerpen binnen de handlettering. Zo bevat het bijvoorbeeld meerdere uitleg pagina’s. Pagina’s die stap voor stap laten zien hoe een tekening is opgebouwd. Daarnaast bevat het boek erg veel algemene informatie, bijvoorbeeld over verschillende soorten letters, inspiratie opdoen en materialen. hnadlettering-doe-je-zo

Wat vind ik van het boek

Maar wat het boek mij vooral geeft is inspiratie. Wanneer ik in dit boek kijk, beginnen mijn vingers te kriebelen om zelf aan de slag te gaan. Om zelf de tips in het boek te gaan gebruiken, en ik denk dat dit ook precies is wat dit boek  zou moeten doen. En hoewel ik het  handletteren nog steeds erg lastig vind, moet ik zeggen dat het inderdaad verslavend leuk is om te doen. Zelf ben ik dan ook heel erg nieuwsgierig geworden naar het handlettering doe je zo werkboek, het tweede boek van Karin Luttenberg. Dit eerste boek kan ik in ieder geval zeker aanraden voor iedereen die geïnteresseerd is in het handletteren. Het boek is trouwens te koop bij meerdere webshops en boekhandels voor een prijs van €15.

Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account