Blog

Boek review; knutselideeën het hele jaar rond voor en met kinderen

knutselideeen-1-1Meer lifestyle artikelen

Vroeger al vond ik het heerlijk om te lezen. En omdat ik het lifestyle stukje meer terug wil brengen op mijn blog leek het mij leuk om af en toe een boek terug te laten komen op mijn blog. Dit keer is dat het boek: “Knutselideeën het hele jaar rond voor en met kinderen”. knutselideeen-1-3

Voorkant van het boek

Laten we beginnen met de voorkant van het boek. Want laten we eerlijk zijn, dit is toch het eerste waar je naar kijkt. Op deze voorkant zie je verschillende knutselprojecten voorbij komen op een rustige basis. Ik moet zeggen dat ik het een goede voorkant vind. Veel knutselboeken voor kinderen zij vaak best druk. Bij dit boek is dat niet terwijl je wel meteen ziet wat het voor een boek is, namelijk een knutselboek voor kinderen. knutselideeen-1-2

Mooie plaatjes

Dan over de inhoud. Dit boek is dus een knutselboek voor kinderen en bevat 50 knutselideeën om te doen. Deze zijn onderverdeeld in verschillende thema’s. Zo heb je bijvoorbeeld het thema school is leuk, eindelijk jarig en een kleurrijke herfst. Ik vind de thema’s erg leuk gekozen en het boek erg overzichtelijk. Het bevat goede en zeer mooie foto’s zowel bij de knutselwerkjes als bij het begin van de thema’s.

knutselideeen-1-1

Duidelijke uitleg

Ook de knutselwerkjes zijn erg leuk. Het geeft leuke ideeën om zelf creatief aan de slag te gaan. Verder is er een duidelijke uitleg en zijn er bij verschillende knutselwerkjes motieven en patronen te vinden achter in het boek. Alles bij elkaar vind ik het gewoon een leuk knutselboekje om te hebben. De prijs van het boek ligt rond de 10 euro en ik denk dat je daarmee zeker een leuk boek hebt wanneer je graag met je (klein)kinderen knutselt.

Picture of Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account