Blog

Cadeau inpakken tips #2: Inpakken met iets extra’s

inpakken 1

Inpakken met iets extra’s

Enkele weken geleden heb ik mijn eerste inpaktips met jullie gedeeld in het artikel; inpakken met confetti. Hier gaf ik 4 verschillende manieren hoe je een cadeautje kan inpakken met confetti. Vandaag deel ik weer 4 manieren van inpakken met jullie. Dit keer niet met confetti maar met het toevoegen van een extraatje aan een cadeautje.

inpakken 2

Cadeautje met cadeautje

Eigenlijk is deze manier van inpakken heel erg simpel. Je pakt een cadeautje eigenlijk hetzelfde in als normaal. Echter waar je normaal misschien een lintje en een strik op zou plakken, gebruik je nu net even iets anders. Kijk mee naar mijn voorbeelden.

inpakken 1

Voorbeeld 1, gekleurde bladeren

Bij het eerste voorbeeld gebruik ik een zwart en wit touwtje die ik als kruis aanbreng over het cadeautje. Als extra voeg ik hier enkele herfstbladeren bij die ik maakte in dit artikel; DIY gekleurde heftbladeren.  Juist het contrast tussen het zwart witte touwtje en de pastel kleurige blaadjes geeft een super leuk en vrolijk effect.

inpakken 4

Voorbeeld 2, gebruik je rommeltjes

Als tweede voorbeeld heb ik dit pakketje versiert met een breed stukje stof en een hartje. Dit hartje zat bij een kandelaar, echter vond ik de kandelaar mooier zonder. Probeer dus ook anders te kijken naar wat je al thuis hebt. Vaak heb je van die kleine dingetjes liggen waar je zelf niet meer iets mee doet maar die te leuk zijn om weg te gooien. Op deze manier heb je toch nog een super leuk cadeau.

inpakken 3

Voorbeeld 3, Bolletje wol

Het volgende voorbeeld is heel erg simpel maar erg leuk voor iemand die bijvoorbeeld van breien houd. Het enige wat je hoeft te doen is iets garen om het cadeautje te wikkelen en er een bolletje met wol op te plakken. Zelf ga ik dit binnenkort gebruiken voor het inpakken van de cadeautjes voor mijn oma die gek is op breien. Het leukste is dat het op deze manier veel persoonlijker is.

inpakken 5

Voorbeeld 4, voeg een kaartje toe

Als laatste een voorbeeld waarbij ik een kaartje heb gebruikt om hem net iets mooier in te pakken. Twee gaatjes erin en met een draadje maak je hem zo vast aan je cadeautje. Net weer iets anders dan een gewoon cadeautje. Dit kaartje heb ik trouwens zelf gemaakt van een oud kinderboek zoals je kon lezen in kinderboek recyclen.

Sorry trouwens voor de vele linkjes in het artikel, toevallig komen veel artikelen samen in dit artikel. Ik hoop dat ik met mijn voorbeelden iets inspiratie heb gegeven. Je kunt natuurlijk heel erg veel verschillende cadeautjes gebruiken. Kijk vooral wat je thuis hebt liggen en gebruik je creativiteit.

Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account