Blog

Cadeau inpakken tips #3: Inpakken met een slinger

Inpakken met slinger

Inpakken met een slinger

Vandaag weer een nieuw inpak tips artikel. Dit keer voegen we een slinger aan het cadeautje toe. Een slinger ziet er natuurlijk altijd super vrolijk uit en het maakt van jou cadeautje een echt feestje! Ik laat je in dit artikel 4 verschillende slingers zien om je zo op weg te helpen met het leuk versieren van jou cadeautjes. 

inpakken met slinger 5

Vlaggetjes slinger maken

Als eerste de standaard slinger. Deze is erg makkelijk te maken, het enige wat je hier voor moet doen is een ruit vorm knippen uit papier. Je kunt zelf kiezen welk papier je hier voor gebruikt. Het ruitje vouw je vervolgens dubbel zodat er een driehoekje ontstaat en deze plak je vast met het touwtje er door heen. Ik vind het een super leuk effect geven en je kunt het makkelijk aanpassen met verschillende kleurende vlaggetjes.

Inpakken met slinger 2

Naamslinger

De volgende slinger die ik heb gemaakt is een naamslinger. Deze kun je op dezelfde manier maken als de vorige slinger, of je veranderd de vorm zoals ik deed. Het beste werkt het als je een effen kleur papier pakt en een contrasterende kleur stift om de naam mee op te schrijven.

Inpakken met slinger 4

Bloemenslinger

Deze bloemen slinger ziet er super vrolijk uit en is net iets anders dan de vorige slingers. Het touwtje heb ik om de bloemetjes gewikkeld en zo heb je een heel makkelijk en orginele cadeau verpakking.

Inpakken met slinger 3

Andere vormen

Als laatste wil ik als tip meegeven dat je ook leuke vormpjes kunt gebruiken om een slinger mee te maken. Deze sterren heb ik bijvoorbeeld met een pons uit gekleurd papier gesneden. Ook leuk om hier weer een letter slinger van te maken door een naam op de sterren te zetten.

Picture of Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account