Blog

Cadeau tips onder vijf euro

gift idee 1

Kleine cadeautjes

Zoals jullie misschien weten doen wij hier thuis helaas niet aan het geven van cadeautjes met sinterklaas en kerst. Toch leek het mij leuk om een gift guide te maken.Als eerst als inspiratie voor jullie, maar vooral voor mijzelf. Je kent het misschien wel dat wanneer er aan je wordt gevraagd wat je leuk zou vinden om te krijgen je niets kan vinden wat je leuk vind. Daarom heb ik meerdere lijstjes gemaakt met verschillende cadeautjes voor verschillende prijzen. Vandaag deel ik met jullie mijn eerste lijstje vol met cadeautjes onder de vijf euro.

 

Picture of Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account