Blog

Cadeau zakjes Wibra

cadeau-zakjes-wibra-1-1

Blij makers

Er zijn creatieve spulletjes waar ik altijd blij van word. Stempels bijvoorbeeld, of leuke washi tape. Ook leuke zakjes en enveloppen zijn een van die dingen die mij blij kunnen maken. Want zakjes en enveloppen zijn vaak goed te gebruiken wanneer je bezig bent met snail mail. Plak er bijvoorbeeld eentje in een snail mail kaartje en je hebt al een super leuke plek om kleine goodies in te stoppen. cadeau-zakjes-wibra

Cadeau zakjes

Super vrolijk werd ik dan ook van deze cadeau zakjes van de Wibra. Super leuk formaat, niet al te duur en ze zien er ook nog super leuk uit met de gouden stippen. En hoewel ze misschien gemaakt zijn voor de kerst is het ook niet een design dat je alleen voor de kerst kan gebruiken. cadeau-zakjes-wibra-1-1

Veelzijdig in gebruik

Daarom nam ik twee pakjes mee. Want juist met dit soort simpele bruine zakjes kun je alle kanten op. Ook zijn dit soort zakjes altijd handig om in huis te hebben als je geld wil geven voor bijvoorbeeld een verjaardag.

Picture of Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account