Blog

Cadeautejes inpakken Handletteringswap

https://youtu.be/xzlfdPMpGOk

Beter laat dan nooit

In de video van vandaag laat ik je zien welke cadeautjes ik verstuurde voor de Handlettering swap. De video had eigenlijk veel eerder online gekomen, maar helaas kon ik doordat ik ziek was niet eerder de voice over opnemen. Dit is ook de reden dat mijn stem in de video niet heel erg goed is. Ondanks dat hoop ik dat jullie het toch een leuke video vinden. 

De Handletteringswap

Deze swap is dus georganiseerd door Danielle en Tessa van de blogs Buttydaantje en Thediylife. Een super leuke swap, vooral doordat je ook heel erg veel inspiratie bij elkaar op kan doen.  Zeker ook een aanrader om deze twee meiden in de gaten te houden als je een volgende keer mee wilt doen. Of als je meer diy en creatieve artikelen wilt zien!

Foto van Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account