Blog

Cadeautje voor jou? Winactie (gesloten)

Win actie 2

Winactie

In mijn artikel over een cadeau inpakken met confetti vertelde ik al dat ik het super leuk vind om cadeautjes weg te geven. En daarom geef ik vandaag een klein cadeautje weg aan één van jullie. Een klein pakketje vol met spulletjes waar ik blij van word, en jullie hopelijk ook.

Win actie 3

Wat kan je winnen?

Wat je kunt winnen is dit kleine, vrolijke pakketje vol met kleine cadeautjes. Ik heb geprobeerd een pakketje samen te stellen vol met dingen waar ik blij van word. Zo vind je in het pakketje foam kwasten, knoopjes, confetti, een armbandje, vrolijk papiertjes en nog veel meer.

Win actie 2

Wat moet je doen?

  • Het enige wat je moet doen om een kant te maken op dit pakket, is hieronder een reactie achter te laten.

Win actie 4

Extra kans

  • Volg mij op Facebook of/en Instagram voor een extra kans.
  • Wil je een tweede extra kans maken om te winnen, deel dan deze winactie via Facebook, instagram of twitter met de link naar dit artikel; https://abloomingwallflower.wordpress.com/2015/10/17/cadeautje-voor-jou-winactie/

Je kan meedoen tot en met 31 oktober. Op 1 november zal ik onder dit artikel de winnaar bekend maken en zal de winnaar van mij een mail ontvangen. De winnaar van het pakketje is Mariska, van harte gefliciteerd!

Foto van Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account