Blog

Creaweekend Gorinchem

creaweekend-g-1-1

Gezellig creatief dagje

Gisteren was het dan zover, ik stond samen met Danielle van buttydaantje op het creaweekend in gorinchem. Creaweekend had ons namelijk gevraagd of wij het leuk zouden vinden om make en takes te komen geven. En hoewel we het super spannend vonden (is voor ons beide de eerste keer), Zijn we super blij dat we ja hebben gezegd. Want wat was het gezellig en wat hebben we leuke mensen mogen ontmoeten!! Vandaag deel ik met jullie enkele foto’s en vertel ik mijn ervaringen. creaweekend-g-1-2

Gezellig aanschuiven

Wij gaven 3 verschillende make en takes. Zo maakten wij stickers, enveloppen en gift tags. We hadden dit eerst willen doen volgens een vast tijd schema, maar kwamen er al snel achter dat dit niet echt handig was. Daarom kon iedereen de rest van de dag gezellig aanschuiven, en in overleg de make en take naar keuze volgen. Heel erg leuk was ook dat de deelnemers zelf zo enthousiast reageerden. Zo leuk om anderen te kunnen inspireren en op deze manier live bezig te zijn!!

creaweekend-g-1-5 creaweekend-g-1-4

Alle leeftijden

Wat ik ook super leuk vond is dat jong en ouder samen de make en takes ging volgen. We hadden helemaal niet stil gestaan bij de leeftijden en dat ook kinderen mee konden doen. En dat terwijl ik dit juist super leuk vond en dit ook super goed samen ging. Het is ze leuk om bijvoorbeeld een moeder en dochter samen creatief bezig te zien!! Ook de make en takes pasten hier echt perfect bij, doordat ze eigenlijk heel makkelijk aan te passen waren. En wat werden er leuke dingen gemaakt!! Echt zo tof om anderen zo bezig te zien!

creaweekend-g-1-3

Voor herhaling vatbaar

Ik vond het echt geweldig om deze make en takes te kunnen en mogen geven. En het was ook zeker voor herhaling vatbaar! Sterker nog, ik zal heel binnenkort de make en takes ook ergens anders gaan geven. Houd hiervoor mijn social media en blog goed in de gaten. En vergeet natuurlijk ook niet mee te doen aan de 4 delige nieuwsbrief en bijbehorende winactie!!

Was jij ook aanwezig bij het Creaweekend? Zo ja welke leuke dingen heb jij allemaal gedaan, en wat vond jij ervan?

Picture of Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account