Blog

Creaweekend, meer info…

creaweekend-g

Het Creaweekend

Wauw, het is al bijna zover. Nog iets meer dan een week en dan staan wij op het Letter- & Papierstudio plein bij het Crea weekend in Gorinchem. Want 29 januari is het dan echt zover. dan ga ik samen met Danielle van Buttydaantje de hele dag make en takes verzorgen.  In de aankondiging hier op mijn blog gaf ik al een klein beetje informatie over wat we gaan doen. Maar vandaag vertel ik je nog net even ietsjes meer. 

De make en takes

Wij geven de hele dag door verschillende make en takes volgens onderstaand schema. Elke make en take zal bestaan uit twee onderdelen en duurt ongeveer drie kwartier. In deze drie kwartier geven we je natuurlijk uitleg maar ga je ook vooral zelf aan de slag met de materialen op tafel.  Je maakt dus meerdere creaties per make en take, en deze mag je naar afloop mee naar huis nemen. En wanneer je bij de eerste 50 deelnemers hoort krijg je van ons ook nog een leuk gevulde goodiebag mee naar huis.

Begin Eind Make & take (kosten €5,-)
10.15 11.00 Stickers
11.15 12.00 Enveloppen
12.15 13.00 Gift Tags
13.15 14.00 WINACTIE
14.15 15.00 Stickers
15.15 16.00 Enveloppen
16.15 17.00 Gift Tags

Nieuwsbrief en Winacties

Naast de make en takes kun je je ook de hele dag inschrijven voor de speciale,gezamenlijke nieuwsbrief. Je blijft dan niet alleen op de hoogte van al het leuks op onze blogs, ook krijg je hiermee de kans om mee te doen aan onze winactie! En trouwens over winacties gesproken, dit weekend maak je ook nog eens kans op een gratis kaartje voor de beurs. Het enige wat je hier voor moet doen is een berichtje achterlaten op bovenstaande foto op facebook of instagram.

 

 

Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account