Blog

Creaweekend voorjaar 2018 + gratis folder!

Terugblik voorjaar 2018

Zoals jullie waarschijnlijk wel hebben meegekregen stond ik ook dit jaar weer op Creaweekend in Hardenberg. Een creatieve beurs, waar ik samen met enkele andere bloggers/youtubers make en takes mocht geven. Nu weet ik dat niet iedereen van mijn kijkers hier bij kon zijn. Daarom leek het mij leuk om even terug te blikken op afgelopen weekend. En ook hebben rowie en ik een leuke verassing!

Zoveel leuks om te doen!

Zoals ik eerder al bekend maakte gaf ik mijn make en takes samen met Rowie (Creative_Rowie). Wij hadden er voor gekozen om kleine papieren decoraties te maken. Je kon kiezen uit verschillende decoraties kiezen, waar je vervolgens je eigen versie van kon maken. Zo kon je kiezen voor leuke cadeau labels, of juist een mooie papieren molen. Naast onze make en take was er echter nog veel meer te beleven op ons plein. Zo kon je bezig met handletteren, bullet journaling, snail mail, keramiek beschilderen en was er een leuke foto caravan! En dan heb ik het alleen nog maar gehad over wat er bij ons plein te doen was.

Super gezellig en gratis folder printable!

Nu moet ik zeggen dat ik naast ons plein ook niet heel erg veel van de beurs gezien heb, voornamelijk omdat wij eigenlijk altijd wel mensen aan onze tafel hebben gehad. En wat was dat gezellig!!  We hebben echt alle leeftijden aan tafel mogen verwelkomen. Super veel leuke verhalen gehoord en de mooiste creaties voorbij zien komen! Daarnaast was het ook super leuk om de andere meiden van het plein te ontmoeten en zelf inspiratie op te doen. Een zeer geslaagd weekend dus!! Kon jij er dit weekend helaas niet bij zijn? Dan hebben wij nog iets leuks voor jou. Wij hebben namelijk de folder die wij weggaven op creaweekend online gezet. Zo kan je ook thuis aan de slag!!

Foto van Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account