Blog

De creatieve hobby van… Oproep

Verschillende bekende en onbekende creatieve hobby’s gezocht!!

Creatieve hobby’s is een verzamelwoord waar duizenden verschillende hobby’s onder vallen. Sommigen zijn heel bekend, anderen wat minder. In de serie “de creatieve hobby van…” wil ik  al deze verschillende hobby’s uitlichten. Nu wil ik dit echter niet zelf gaan doen. Mijn hobby’s zie je namelijk al genoeg hier op mijn blog. Nee voor deze serie heb ik jullie hulp nodig!! 

Help jij mee met de serie “de creatieve hobby van”

Ik wil namelijk jullie aan het woord laten in een gastartikel. Daarom heb ik vandaag een oproep aan iedereen met 1 of meerdere creatieve hobby’s! In deze serie wil ik elke week/twee weken iemand iets laten vertellen over zijn/haar creatieve hobby. Soms een bekende hobby, of soms iets nieuws. Een mini interview, met verschillende creatieve hobby’s dus. Dit om zo verschillende hobby’s uit te lichten, want hoe leuk zou het zijn om elkaar te kunnen inspireren!

Meedoen, neem dan contact op via;

Lijkt het jou leuk om deel te nemen aan “de creatieve hobby van…”, stuur dan een mailtje naar acrealife@outlook.com. Dan kijken we samen verder naar wat de mogelijkheden zijn!

Heb je vragen en/of wil je graag meer informatie dan mag je deze ook stellen in een pb op facebook en Instagram! Heb jij een ander leuk idee, opmerking of samenwerking, ook dan mag je altijd contact me mij opnemen!

Picture of Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account