Blog

De Diy Tag

DIY panda agendaOver de DIY tag

In het begin van Augustus werd ik door Daniëlle van de blog buttydaantje getagt voor de DIY Tag. Een super leuke tag die ik eerder al voorbij had zien komen. Deze tag is bedacht door Anouk (Nouk-San) en Elise (Elisedingen) en bestaat uit meerdere vragen die ik voor jullie beantwoord heb.Diy moederdag kaart met scheerschuim 1.11

1. Wat is jouw favoriete DIY?

Wauw wat een lastige vraag meteen. Ik heb meerdere diy’s die ik zelf wel erg leuk vind maar mijn favoriete diy zijn denk ik toch wel de marmer kaartjes die ik maakte met scheerschuim. Alleen al omdat dit zo ontzettend leuk is om te doen.

2. Welke materialen gebruik je het liefste?

Het liefste maak ik gebruik van papier. Eigenlijk een basis die in bijna al mijn diy’s wel terug komen. Soms als ondergrond bij bijvoorbeeld een tekening of juist om iets op te vrolijken zoals bij mijn snail mailsShoplog Action

3. Wat zijn jouw favoriete DIY webshops/winkels?

Over mijn favoriete DIY winkels maakte ik al eens een artikel. Hierin vertelde ik dat mijn absolute favoriet de Action was en dit is eigenlijk nog steeds zo. verder vind ik de Hema en de Wibra ook erg fijn. En verder vooral ook lokale hobby winkels die bij mij in de buurt zitten. Maar het meeste komt dus van de Action vandaan.

4. Wat is je grootste DIY fail?

Ik ben niet heel erg goed met het werken met draad en naald. Toen ik een keertje een sleutelhanger ging maken bleef het maar mis gaan. dan was het draag weer niet lang genoeg, dan zat het weer in de knoop etc. Het heeft mij ongeveer twee dagen geduurd voordat het eindelijk aan elkaar zat. Waarna ik hem eindelijk aan mijn sleutel bos kon doen. Maar ook dit liep niet helemaal zoals verwacht want na een dag was hij zo vies geworden (van mijn fiets) dat ik hem alsnog weg moest doen.

Kaartjes 1.4

5. Op welke DIY ben je trots?

Ik denk dat ik op dit moment het meest trots ben op mijn kaartjes. Ik vind het zo ontzettend leuk om deze te maken en ook het resultaat verbaast me elke keer weer. Vooral ook leuk is dat ik van mensen om mij heen nu ook af en toe verzoekjes krijg om een kaartje te ontwerpen.

6. Waar haal je inspiratie vandaan?

Mijn inspiratie haal ik overal vandaan. Bijvoorbeeld door iets wat ik zie op internet of door iets wat ik zelf erg leuk vind. Ook vind ik het super leuk om op youtube of bij andere bloggers te kijken. Zo leuk om te zien wat sommige kunnen maken.

Snail mail kleur1.3

7. Met wie wil je nog eens een DIY maken?

Wauw, heb je even. Ik heb heel erg veel bloggers en youtubers met wie ik heel erg graag iets zou willen maken. Iedereen heeft een eigen stijl en iedereen heeft wel iets wat ik graag zou willen leren. Zo vind ik de diy’s van Lisanne (Lisanneleeft) echt geweldig. Lijkt het me super om met Elise (elisedingen) te knutselen samen met een kopje thee. Zou ik erg graag een keertje met Jojan (Jojanvlogt) willen tekenen. En lijkt het me geweldig om samen met Daniëlle (Buttydaantje) enkele snail mails te maken.

Hierbij Tag ik iedereen die het leuk vind om deze tag te doen. Heb je deze tag al gedaan laat dat dan hieronder in de reacties weten. Dan zal ik even een bezoekje nemen op je blog..

Foto van Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account