Blog

Dianaleeflang posters ophangen en creatief bezig | Acreavlog#1

https://youtu.be/U701tnmSSRA

Eerste keer vloggen!

Na lang twijfelen heb ik toch besloten om te beginnen met vloggen. Hoe en waarom ik deze keuze heb gemaakt vind je in deze eerste Acreavlog. Verder decoreer ik mijn hobbykamer met enkele nieuwe posters van Dianaleeflang, en natuurlijk ben ik ook creatief aan de slag gegaan.

Picture of Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account