Blog

Disney papier blokken bij de action

Tekenfilms kijken

Mensen die mij een beetje kennen weten dat ik tekenfilms geweldig vind. Heerlijk vind ik het om op een luie zondag middag bijvoorbeeld een mooie Disney film op te zetten. Helemaal enthousiast was ik dan ook toen ik deze papier lijn bij de Action tegen kwam. Disney, gecombineerd met papier en ook nog eens met goud. Ja deze moesten met mij mee!

Disney prinsessen papier blok

Als eerste dit mooie blokje, met hierin verschillende Disney prinsessen. Wat ik echter heel erg leuk vind is dat er ook neutrale papieren in zitten. Dit zorgt er voor dat je dit blok vaker kan gebruiken, bijvoorbeeld als je een goud detail wilt toevoegen aan een project.

Minni, mickey en Winnie the Pooh

De blokken zijn elke verschillend, maar hebben wel een zelfde opzet. Ze bevatten alleen wit en gouden pagina’s. Wel vind ik het heel erg leuk dat er echt een goede combinatie gemaakt is tussen verschillende karakters. Niet alleen maar de prinsessen, maar ook Mickey, minnie en Winnie the Pooh!

Disney voor volwassenen

Wat ik verder heel erg tof vind is dat het design best volwassen is gehouden. Juist de combinatie van het goud met wit zorgt er voor dat het er niet kinderachtig uit ziet. Iets wat je wel vaak ziet bij Disney hobby materialen.

Oude herinneringen ophalen

Ja zo als je wel kan lezen vind ik het gewoon erg leuke blokjes. Ik ben zelf een oude aflevering van Winnie the Pooh gaan kijken op youtube. Wij hadden namelijk vroeger een sing along video band met daarop meerdere disney liedjes, waaronder een liedje van Winnie the pooh. Zo grappig om nu weer terug te zien! Hebben jullie ook van die oude liedjes die je aan vroeger doen denken? Deel ze hieronder in de video, vind het erg leuk om deze terug te kijken!/luisteren!!

Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account