Blog

DIY Action cadeaudoosje

http://www.youtube.com/watch?v=g8v0JhjOmfE

do you want to build a snowman

Zoals je gisteren al kon lezen is het woensdag tijd voor een nieuwe diy. Dit keer maakte ik een cadeaudoosje met een pakketje van de Action. Je hebt hier verschillende pakketjes van waarvan ik in deze video de sneeuwman laat zien. 

Foto van Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account