Blog

Diy cadeaulabels sint en piet, Creahop en Winactie

hop Hop hop, bloggers in gallop

Hi iedereen, vandaag een beetje een ander soort artikel dan normaal. Niet omdat dit geen creatief artikel is, zoals veel van mijn artikelen zijn. Maar omdat dit artikel een samenwerking is met maar liefst 18 andere bloggers! Dit artikel is namelijk onderdeel van een zogenoemde Bloghop. Dit is een soort kettingbrief maar dan met meerdere creatieve artikelen in één thema. Super leuk omdat je zo nieuwe blogs kan leren kennen, en je op een simpele manier inspiratie op kan doen voor in dit geval Sinterklaas. Oh en had ik al verteld dat je bij elke blog ook nog iets leuks kan winnen? 

Hoe werkt het nou eigenlijk? En wie ben ik?

Misschien is dit voor jou het eerste artikel in deze hop, of misschien ben je wel voor de eerste keer op mijn blog! Iedere blogger noemt in haar artikel namelijk een link naar het volgende artikel, in mijn geval zal dat het artikel zijn van Mizflurry. En zo maken we er een heel rondje van. Het kan dus zijn dat dit je eerste blog is, of dat je hier bent door het artikel met het knutselpakket van Elsarblog. Een knutselpakket waarmee je super leuke theelichtjes kan maken. Hoe leuk!! 

Even voorstellen

Voor iedereen die nieuw is, ik ben Marion van de blog Acrealife. Een (zoals ik het vaak noem) creatieve lifestyle blog. Ik schrijf dus vooral over het thema creativiteit en alles hier om heen. De ene keer is dit een Diy de andere keer een leuk nieuw product. Voor deze hop heb ik gekozen voor een leuke sinterklaas cadeau label. Ideaal om je cadeautjes mee op te vrolijken, of voor sinterklaas om duidelijk te maken voor wie welk cadeautje is!

Wat heb je nodig?

  • Witte stickers; Office essentials-ronde etiketten- Action
  • Stempels sint en piet;  Sinterklaas stempels  – Xenos
  • Zwarte inkt; Memento Inkpad*-Tuxedo Black-Hobbywinkel/Post&Papier* (met kortingcode acrealife krijg je 10% korting op je aankoop bedrag)
  • Kleuren kleding; 30 gel pens koffer- Action
  • Kleuren gezicht en schaduw; Alcohol markers-Twinmarkers-Spectrum noir-Flying tiger-Action-Hobbywinkel
  • Achtergrond stickers; Ecoline brush pennen- Rood en geel- 205,334 Hobbywinkel/Post&Papier* (met kortingcode acrealife krijg je 10% korting op je aankoop bedrag)
  • Blanco cadeau labels; Craft labels- hobbywinkel/Action/Wibra
  • Zwarte details; Fineliner-Micron 0,1-Hobbywinkel/Post&Papier*(met kortingcode acrealife krijg je 10% korting op je aankoop bedrag)

Zelf stickers maken

Het maken van deze cadeau labels is helemaal niet moeilijk. Vooral niet als je mijn video van het maken van je eigen stickers al kent. We beginnen namelijk met het maken van leuke sinterklaas stickers. De eerste variant maak je door met Ecoline een gekleurde achtergrond te maken op de stickers. Dit doe je door Ecoline op een doorzichtig mapje aan te brengen samen met een beetje water. Zoals ik ook laat zien in de video zou je ook viltstiften kunnen gebruiken! Het voordeel van ecoline is wel het iets makkelijker werkt en dat de kleuren helderder over komen. Wanneer dit opgedroogd is voeg je hier de sint en piet stempel aan toe.

Nog meer zelf gemaakte stickers

De tweede sticker die we gebruiken is met het Pietje en de Sinterklaas. Hiervoor stempel je de Sint of Piet op het witte etiket en kleur je deze in. Ik heb hierbij gebruik gemaakt van alcohol markers en glitter fineliners (helaas zie je het effect niet goed op beeld). Maar je zou dit natuurlijk ook kunnen doen met andere kleur materialen. Wanneer de stickers gemaakt zijn kun je ze eenvoudig op je cadeau label plakken. Knip hiervoor de stickers op maat en maak het geheel af met je fineliner. En daarmee zijn je cadeau labels al weer af!

win een cadeau pakketje om je eigen cadeau labels te maken!!

Lijkt het jou leuk om zelf aan de slag te gaan met het maken van deze cadeau labels dan kan dat! Ik geef namelijk dit leuke setje weg, waarmee je gelijk aan de slag kan gaan. Hierin vind je alles wat je nodig hebt om 3 cadeau labels te maken. Ook heb ik er nog enkele extra’s in gedaan die je kan gebruiken bij het versieren van je Sint cadeautjes Om mee te doen aan deze winactie hoef je alleen een reactie achter te laten onder deze video. Laat hierin weten wat jou mooiste sinterklaas herinnering was. natuurlijk zou ik het leuk vinden als je me ook zou willen volgen op Instagram, mijn Facebookpagina en/of mijn Facebookgroep. Maar dit is dus niet verplicht!

Hop jij ook gezellig mee?

En dan is het natuurlijk weer tijd om verder te hoppen, want ik kan je vertellen dat er erg leuke artikelen/winacties op je staan te wachten. Ik stuur je bijvoorbeeld door naar het artikel van Fleur (mizflurry). In haar artikel heeft ze een “Piet” Mondriaan knutsel gemaakt. Dus ben je net zo benieuwd als ik neem dan zeker een kijkje en hop daarna weer verder naar alle andere leuke artikelen en winacties!

*Voor dit artikel heb ik gebruik gemaakt van producten die gelinkt zijn aan een of meerdere webwinkels. Meestal is dit de (web)winkel waar ik zelf het product heb aangeschaft. Soms is er echter sprake van een samenwerking. Wanneer dit het geval is zal dit zijn aangegeven met een sterretje *. Meer informatie over samenwerkingen; lees dan mijn disclaimer.

Picture of Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account