Blog

Diy flamingo en cactus kaartje met Action layered stempels

https://www.youtube.com/watch?v=B3cqs5D5LEI&feature=youtu.be

Nieuwe Action stempels

In deze video laat ik je zien hoe je een leuk kaartje kan maken met de layered stempels van de Action.

Picture of Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account