Blog

Diy, flamingo kaartje

Achtergrond maken met Ecoline brush markers

Net voor mijn blog vakantie maakte ik dit leuke en vrolijke kaartje. Een tropische kaartje met de leuke stempelset van het merk craft emotions. Voor het kaartje maakte ik als eerste een leuke achtergrond met de ecoline brush pennen. De onderkant gaf ik nog een leuke twist door daar een crepe papier randje aan te maken.

Stempelen en inkleuren met Alcohol markers

Vervolgens stempelde ik de de stempels af op papier van de Hema en kleurde ik mijn stempels in met alcohol markers. De afdrukjes knipte ik vervolgens met de hand uit en plakte ik met wat 3d foam op de basis achtergrond. Ook voegde ik hier een quote toe op een stukje papier dat ik dezelfde roze kleur had gegeven dan de flamingo.

Gebruikte materialen

  • Flamingo en bladeren stempels; Craft emotions-Flamingo-Hobbywinkel/hobbycompleetdeduif
  • Ecoline brush pennen; 506-205-600-Hobbywinkel/ Post&Papier
  • Zwarte inkt; Memento Inkpad-Tuxedo Black-Hobbywinkel/Post&Papier
  • Alcohol markers; Twinmarkers-Spectrum noir-Flying tiger-Action-Hobbywinkel
  • Crepe papier randje; Crepe paper garland- Action
  • Bonjour stempel- Lawn fawn- gleeful gardens-Hobbywinkel
  • Gouden accenten; Gel pen-Action(kerst)
  • 3d foam; set van 3-Action
  • Basiskaart ; Goud- Action

Voor dit artikel heb ik gebruik gemaakt van de producten die verkrijgbaar zijn bij Post&Papier. Dit product of een ander product van Post&Papier aanschaffen, maak dan gebruik van de speciale kortingcode acrealife voor 10% korting op je aankoop bedrag!! (Meer informatie over samenwerkingen; lees dan mijn disclaimer)

Foto van Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account