Blog

Diy gepersonaliseerde mok maken

http://www.youtube.com/watch?v=rUqBUongi4o

Leuk persoonlijk en handgemaakt cadeautje

In deze video laat ik je zien hoe je zelf op een eenvoudige manier je eigen mokken kan ontwerpen. Super leuk om bijvoorbeeld te maken als cadeautje.

Gebruikte materialen;

  • Mok; Action- square new bone 9cm
  • Stiften; Hobbywinkels-Edding-porcelain brushpen-1-4mm
  • Overtrek papier; Hobbywinkels Carbon papier
Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account