Blog

DIY geslaagd cadeautje

DIY gift geslaagd 1.2Geslaagd

Eerder liet ik deze cadeautjes al zien op mijn Instagram en Facebook pagina. twee van mijn nichtjes waren namelijk geslaagd en daar hoort natuurlijk een cadeautje bij. Voor hen maakte ik daarom deze twee cadeautjes.

DIY gift geslaagd 1.1One smart cookie

Enkele weken geleden zag ik al iets voorbij komen met one smart cookie. Toen we hoorden dat mijn nichtjes dan ook echt geslaagd waren kwam meteen dit cadeautje bij mij boven. Een leuke pot met koekjes mix van de Action met daarbij een eigen gemaakte gift tag.

DIY gift geslaagd 1.2

Snel iets tekenen

Omdat we diezelfde avond al de feestjes hadden heb ik snel een ontwerpje gemaakt voor de gift labels. Deze maakte ik op apart papier met mijn distress inkt die ik weer eens gebruikt hebt als waterverf. Deze heb ik vervolgens weer ingescand en uitgeprint op fotopapier.

Foto van Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account