Blog

Diy herfstkrans maken

diy-herfst-krans-1-3Buiten creatief bezig

Weken geleden toen het weer nog ietsjes warmer maakte ik samen met mij moeder enkele herfst kransen voor aan de voordeur. Vandaag laat ik aan jullie zien hoe we dit deden. diy-herfst-krans-1-1

Stro krans

We begonnen met een basis stro krans van de Action. Een simpele krans dit super handig is om eenvoudig een simpele herfst krans mee te maken.

diy-herfst-krans

Herfst toevoegen

Aan de stro krans bevestigden wij verschillende herfst materialen. Ik begon met het omwikkelen van enkele linten om de strokrans. Vervolgens voegde ik steeds meer elementen toe aan de krans. Bijvoorbeeld een stukje hout, een neppe bloem, bladeren of een dennenappel.diy-herfst-krans-1-2

De herfstkrans

En dit is hoe mijn krans er na een tijdje uit zag. Ik bevestigde alles met een lijmpistool en we hingen de krans bij de voordeur. Hierbij hingen we ook een hartje in het midden van de krans.  diy-herfst-krans-1-3

Heb jij al eens een herfst krans gemaakt? En wat vind je van de eerste herfst krans die ik ooit maakte?

Picture of Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account