Blog

Diy kaarten set Action

kaartjes-action-1-2Metallic kaarten

Zoals jullie weten vind ik het heerlijk om zelf kaartjes te maken. En het is je ook vast wel opgevallen dat ik metallic, met name goud en brons de laatste tijd helemaal geweldig vind. Super enthousiast werd ik dan ook toen ik de Action binnenliep en daar deze super leuke kaarten zag liggen. 

kaartjes-action-1-1

Simpel kaartjes maken

De kaarten zijn bedrukt met geometrische vormen in een metallic kleur. Super leuk om zelf mee aan de slag te gaan. Voeg bijvoorbeeld enkele leuke kerst plaatjes toe voor een leuke kerstkaart. Of voeg een eigen tekening toe zoals ik heb gedaan bij onderstaande kaartjes.

kaartjes-action-1-2

Foto van Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account