Blog

DIY kaartje maken met Action sjablonen

http://www.youtube.com/watch?v=Hkbfhf5SSlk

Wauw het voelt echt alsof ik al maanden niets op Acrealife geplaatst heb. Vooral omdat ik er de laatste dagen ook echt (bewust) even niet mee heb gedaan. Ik merkte namelijk dat ik het me meer koste dan dat het me opleverde. Vooral omdat ik in mijn hoofd heel erg druk was, en veel dingen gewoon niet wilden lukken. Maar vandaag heb ik wel weer een nieuwe video voor jullie. En niet zomaar een video, maar een diy voor het maken van bovenstaand kaartje. Heel veel kijkplezier!

Foto van Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account