Blog

DIY kaartjes #1

DIY kaartjes schilderen 1.4Kaartjes schilderen

Vandaag deel ik met jullie enkele kaartjes die ik de afgelopen tijd heb gemaakt. Dit zijn vooral kaartjes die ik zelf heb geschilderd met acrylverf van de Action.

DIY kaartjes schilderen 1.1

Mini cactus voor succes

Het eerste kaartje heb ik gemaakt voor Lisanne leeft. Een klein succes en bedank kaartje die je ook al kon zien in een van Lisanne’s week van de teek vlogs. Grote aanrader trouwens om deze vlogs en haar andere video’s eens te bekijken!!
DIY kaartjes schilderen 1.3

Zomers ijsje

Voor het volgende kaartje tekende ik een ijsje. dit tekende ik afgelopen week toen het zo heerlijk weer was.

DIY kaartjes schilderen 1.4

Nog een cactus

Ook tekende ik deze cactus kaart. Cactus kaartjes vind ik erg leuk om te maken en hier zul je de komende week zeker meer van zien op mijn blog.

DIY kaartjes schilderen 1.2Watermeloen

Als laatste tekende ik een watermeloen stukje. Ook weer lekker zomers. 

Wat vind jij van deze kaartjes? Schilder je zelf wel eens kaartjes?

Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account